מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פנאומטורקסאנונימי05/12/2013
היי אני בן 13ועברתי 4 אירועי פנאומוטורס בריאה ימין.בפעם הראשונה הוחדר נקז ושוחררתי הביתה לאחר 3 שבועות היה לי שוב חזה אוויר גדול והחדירו לי נקז ועשו לי פלאורודזיס.לאחר 8 חודשים זה חזר שוב במהלך אימון כדורגל והחדירו לי רק נקז ושחררו אותי הביתה.לאחר 5 ימים זה חזר שוב לאחר שעתיים של שינה והתעוררתי עם כאבים חזקים מברגיל,היה לי טנשן פנאומוטורקס והכניסו לי נקז ואושפזתי ליום אחד בחדר טיפול נמרץ והעבירו אותי לכירגית ילדים עשו לי בולקטומי עם טלק.מה הסיכוי שחזה אוויר יחזור בריאה שמאל?
בתודה מראש אנונימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין07/12/2013אחרי תיקון כירורגי סבירות לחזה אויר חוזר הינה נמוכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנאומוטורקס
אנונימי08/12/2013השאלה שלי היא מה הסיכוי שזה יקרה בצד שמאל,בצד הזה לא היו לי מקרים של פנאומוטורקס.
בתודה מראש אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנאומוטורקס
אנונימי09/12/2013היי,אשמח תשובה על שאלתי הקודמת בהקדם
בתודה מראש אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פנאומוטורקס - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו10/12/2013שלום,
תמיד קיים סיכוי שפנוימוטורקס ספונטני יקרה גם בריאה הנגדית. אם עשית בזמנו CT של בית החזה ניתן לבחון אותו ולראות האם יש מתחת לקרום הריאה בצד הנגדי בולות או בלבים (שלפוחיות) המגדילים את הסיכוי לארעות פנוימוטורקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנאומוטורקס
אנונימי10/12/2013היי,בשתי הריאות לא מצאו בCT בולות לא בצד ימין ולא בצד שמאל.רק בניתוח נמצאו לי בולות מיקרוסקופיות בצד ימין.שאלתי היא מה הסיכוי באחוזים שזה יחזור בצד שמאל.
בתודה מראש אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנאומוטורקס
אנונימי10/12/2013היי,בשתי הריאות לא מצאו בCT בולות לא בצד ימין ולא בצד שמאל.רק בניתוח נמצאו לי בולות מיקרוסקופיות בצד ימין.שאלתי היא מה הסיכוי באחוזים שזה יחזור בצד שמאל.
בתודה מראש אנונימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פנאומוטורקס - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו11/12/2013שלום,
לא נראה לי כי ניתן לנבא זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)