מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ועדה רפואיתאיציק02/04/2008
שלום, בקרוב יש לי ועדה רפואית של משרד הבטחון עקב מחלת האסטמה בה לקיתי בשירות. אני אמור לבצע תפקודי ריאות על מנת להעריך את אחוזי הנכות. מחלת האסטמה שלי היא מאוד תנודתית ובימים האחרונים מצבי די טוב. מה עליי לעשות כדי להוכיח לועדה את מלוא חומרת האסטמה שלי בלי להזיק לעצמי בכוונה? לא מזמן עשיתי תפקודים ויצא לי FEV1 78%. האם כדאי לי לעשות בדיקה שבה נותנים לי לשאוף חומר מגרה כדי לראות את מצבי האמיתי? במידה ואתם מבצעים בדיקות כאלה כהכנה לועדה רפואית אשמח להיות איתכם בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ועדה רפואית
ד''ר שבתאי ורסנו02/04/2008שלום,
עלייך להביא את כל תפקודי הריאה שביצעת עד היום כך שהתמונה שתצטייר לא תשקף רק מצב חד פעמי. לגבי מבחן תגר אין בו צורך כי אובחנת כבר כאסתמטי.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מטכולין
איציק03/04/2008תודה על התשובה!
שאלה אחרונה בנושא... הצבא בכל זאת מבקש ממני לעשות תפקודי ריאות עדכניים והבנתי שאם אני מבצע את הבדיקה אצלהם אז זאת תהייה בדיקת מטכולין. האם יש איזשהו סיכוי שבגלל שהאסטמה שלי קלה הבדיקה לא תראה שיש לי אסטמה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדע לדרוש את המגיע לך
דינו04/04/2008שמעתי על חבר שהיה לו מקרה דומה, והוא התייעץ עם עו"ד שאמר לו בועדה לא לשכוח לדרוש את כל מה שמגיע לו - אל תשכח לדרוש מימון של תרופות, גם תרופות יקרות כמו הסינגולייר (שלא נכלל בסל התרופות!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)