שיעול ומשאף

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול ומשאף
    דניאל
    21/02/2014

שלום ראשית יש לציין שאני לא חולה אסתמה או משהו כזה, לפני כשבוע החלו לי שיעולים עם צינון וחום .. החום עבר לאחר יום וחצי.. הצינון מיום ליום משתפר , אך השיעול נשאר אותו דבר כבר שבוע , כעת שיעול יבש ומציק שמפריע לי גם בלילות , לפני מספר ימים היה יותר ליחה היום פחות . הייתי אצל רופאת משפחה היום היא הביאה לי את המשאף סימביקורט טורבוהלר ואמרה לי לשאוף את האבקה שבמשאף פעמיים ביום ( יום ולילה) . יש לנו אירוע גדול במשפחה שאני רוצה לשתות אלכוהול , האם אני יכול לשתות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול ומשאף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול ומשאף - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/02/2014

שלום,

שיעול לאחר זהום של דרכי הנשימה עלול להמשך גם שבועות. בדכ אין צורך בשום משאפים. אם אינך אסתמטי איני רואה בעייה בשתיית אלכוהל בצורה מתונה בנסיבות השמחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול ומשאף

דניאל
    23/02/2014

כל העניין של החום הנזלת כאבי ראש עבר (קצת נזלת לא משהו רציני מדי פעם) .
    נשאר רק שיעול שכבר שבוע וחצי לא עובר ,אז אתה אומר שניתן לשתות עם השימוש במשאף ?
    ואני שוקל לקחת כדורים שרשום מאחורי הטבליות "רקוד" שמעתי שזה יותר טוב לשיעול מאשר המשאף..מה לגבי השימוש בהם יחד עם אלכוהול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו