האם הצבא ממן סינגולייר?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• האם הצבא ממן סינגולייר?
    TAMIR
    08/04/2008

מישהו יודע אם הצבא ממן את התרופה סינגולייר? הקופ"ח ממנות את זה רק עד גיל 18, ואני מברר בקשר לבן שלי שעוד שנה מתגייס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הצבא ממן סינגולייר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לגבי סינגולייר

קרן
    08/04/2008

אני בעצמי הייתי צריכה את התרופה, והבנתי מהר מאוד שהעניין הזה מסודר מעולה בצבא.
    מקבלים בצבא כל תרופה בליווי מרשם מהרופא הצבאי. הבחור צריך לקבוע תור לרופא היחידה שלו, לקבל הפניה לרופא מומחה לאסטמה, ולבקש מרשם לתרופה. הוא לא משלם שקל על התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שהצבא מממן סינגולייר

עידו
    11/04/2008

לא ייתכן שחייל עם משכורת מינימום יצטרך לשלם על התרופה מכיסו - הוא משרת את המולדת!
    הבעיה היא שאחרי הצבא התרופה לא ממומנת ע"י אף אחד, וזאת פשוט חוצפה שזה לא בסל הבריאות - איך ייתכן שתרופה כל כך חשובה, שלרבים ממש משנה את איכות החיים לא תכלל בסל הבריאות??? ב90 מדינות זה כבר מזמן בסל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינגולייר

ד``ר דניאל סטרובין
    14/04/2008

חיילים אסתמטיים (סדיר או קבע) שזקוקים לתרופה כטיפול קבוע מקבלים סינגולייר מהצבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו