שיעול

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול
    שישי
    08/04/2008

ביתי בת 5.5 חודשים משתעלת כל הזמן בגיל חודש היא היתה מקוררת מלווה בשיעול וצינון ומאז ועד לפני שבועיים הצינון עבר אך השיעול נמשך בתדירות של 6 פעמים ביום שיעול יבש לפני כשבועיים שוב התקררה עם צינון והשעול התגבר ל 15 פעם ביום שיעול עם ליחה. הייתי בהמלצת רופא משפחה בהתייעצות עם רופא ריאות אשר היפנה למס' בדיקות 1. בדיקה אצל קרדיולוג לעשות אקו לב 2. בדיקת זיעה לאבחון C.P שלא נדע. 4. לשקול בדיקת באריום.
    ברצוני לציין כי עשיתי בדיקה גנטית ל C.P לפיה איני נשאית של הגן הגורם למחלה.

ומאחר שהרופא בכל זאת רוצה להפנות אותי לבדיקה זו ברצוני לשאול מה הסיכוי שביתי כן חולה במחלה הנוראית הזו למרות בדיקה הגנטית שעשיתי. ובכלל מה דעתך בנושא וממה יכול לנבוע השיעול המתמשך .
    ברצוני עוד לציין כי הילדה נראה בריאה לחלוטין יונקת הנקה מלאה עולה במשקל יפה כרגע שוקלת 7800 ק"ג היציאות רגילות לתינוק יוצא בערך 4 פעמים ביום.
    ללא רקע אטופי נשימתי משפחתי.

תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שיעול

שישי
    08/04/2008

שכחתי לציין כי הרופא הפנה אותי לבדיקה C.T ראות שיצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול

ד``ר דניאל סטרובין
    14/04/2008

סיבות לשיעול רבות בכל גיל. אפשרויות יכולות לעלות בעקבות יעוץ אצל רופא ילדים או רופא ריאות ילדים אחרי התרשמות קלינית מלאה.
    לגבי CF (פיברוזיס ציסטית) : זאת אחד האפשרויות, בדיקת זעה נותנת תשובה די מדויקת על אפשרות של המחלה. סבירות למחלה לפי פרטים שהוצגו נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו