אין לי אוויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אין לי אוויר
    זוהר
    07/05/2014

שלום,
    בן 48, סובל מאסטמה שמאוזנת עם סימביקורט פעמיים ביום כך שאין לי התקפים כלל. לפני שנתיים התחיל לי סינוסיטיס שפתרתי עי שטיפת סינוסים ושכיבה על צד ימין בשינה. לפני כמה חודשים הופיעו לי כאבים בריאה הימנית שחלפו אחרי שהקפדתי להתהפך גם לצד שמאל בשינה. לפני שלושה שבועות הכאב חזר ואפילו צללתי בים, צלילה חופשית למרות הכאב. הכאב לא עבר, הלכתי לטרם וקיבלתי רוליד וזינאט אחרי שבצילום רנטגן הרופא אמר שכנראה שהוא רואה משהוא, סטורציה הייתה 96. בשלב זה לא היה לי קוצר נשימה רק כאב, למחרת התעוררתי עם צפצופים, כאב גרון וקושי נשימה. אחרי 10 ימים חזרתי לעבודה, היה לי מאוד קשה לעלות מדרגות אבל אחרי שלושה ימים כבר ממש השתפר ואז הכאבים בריאה חזרו וקוצר נשימה מטורף, אני עולה 10 מדרגות ורורה שתיכף התקף לב. עשיתי עוד 4 צילומים ושני תיפקודי ריאה הכל תקין, דלף ריאה נשלל בצילום, היום עשיתי גם סיטי עם יוד וגם לא מצאו כלום. אין לי אוויר, אני בקושי מצליח ללכת לאט, מה זה יכול להיות? מה לעשות?
    תודה רבה,
    זוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי אוויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד דבר, מאז שהתחיל, אני מזיע המון

זוהר
    07/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב- CTA - "נמצא עיבוי דופן של הוושט"

זוהר
    08/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי אוויר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/05/2014

שלום,
    על פניו אין הסבר ברור לתלונותיך לאחר ברור שכלל תפקודי ריאה, צילומים כולל CT. הכאב עצמו יתכן על רקע של שריר או עצב אך אם יש גם קוצר נשימה אמיתי (לעומת חוסר יכולת לשאוף על רקע כאב מתגבר) הוא לא מוסבר. פנה לחוות דעת שניה כולל בדיקה גופנית ושמיעה מדוייקת של תלונותיך ועם כל תוצאות הבדיקות שננעשו עד כה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעקבות מידע לתרופה רוליד

שירז
    08/01/2015

לאחר שחיפשתי בגוגל אודות התרופה רוליד, הגעתי בסופו של דבר להודעה שלך שפורסמה בפורום אסטמה וריאות, מעניין שמה שקורה לי זה בדיוק מה שאתה מתאר בשאלתך, וכשהגעתי לרופא המשפחה , רשם לי תרופה רוליד אפילו ללא צילום אלא רק על ידי שמיעת הריאות על ידי סטטוסקופ. האמת שקצת הופתעתי וביקשתי לעשות צילום, ואכן בצילום לא התגלה שום דלקת בריאות.
    אודה אם תוכל לשתף אותי (למרות שעברו כמה חודשים מאז) איך הבראת מהתופעה הזו ואם בכלל , והאם המשכת לקחת את התרופה רוליד.
    כי לי היו תופעות של סחרחורות והקאות ולכן החלטתי להפסיקן.
    תודה מראש
    שירז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף איבחנתי את עצמי

זוהר
    08/01/2015

זו הייתה פציעה או דלקת בשריר בגב, איכשהוא זה גרם לחוסר ספיגת חמצן. בקור זה החמיר ובחום זה הוקל. היום אני עושה פיזיותרפיה ויש שיפור, אין לי כלל קוצר נשימה אבל הכאב בשריר עוד לא חלף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך מעניינת מאוד

שירז
    08/01/2015

זה מעניין מאוד, אף פעם לא חשבתי שיכולה להיות סיבה אחרת לקוצר הנשימה,
    אבל באמת שגם לי יש בעיות וכאבים בעמוד השדרה , תודה על תגובתך וברור שנתת לי כיוון אחר להיבדק ולא רק ריאות והסימפונות.
    תודה שירז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהירה

שירז
    08/01/2015

ועוד דבר, מאחלת לך החלמה מהירה מהכל.
    שירז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו