קושי בנשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה
    לינוי
    19/05/2014

בימים האחרונים אני מרגישה קושי קל בנשימה כמו של מחנק קל בגרון ובמיוחד אחרי אוכל קשה לי לנשום, מלווה בדופק מהיר. היו לי כמה התקפים לא ברורים בחודשים האחרונים של דופק מאוד מהיר שהקשה עליי לנשום בעיקר לאחר ארוחה, באחד מהם הגעתי למיון ובבדיקות לא נמצא דבר. יש לציין שאני נוטלת כפעמיים בשבוע אקסידול להתקפי מגרנות (מכיל קפאין אספירין ופרצטמול). ממה יכול לנבוע הקושי בנשימה שמגיע בעיקר לאחר ארוחה והאם יש קשר לדופק המהיר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד דבר

לינוי
    19/05/2014

יש לציין שאני בת 20 ועוברת בדיקות להליקובקטור בגלל כאבים בקיבה וחוסר תאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    20/05/2014

תסמיני קשיי הנשימה ודופק מהיר יכולים להיות מסיבות רבות . מחלות ריאה יחד עם קשיי הנשימה יכולות לגרום לדופק מהיר, כמו כן גם מחלות לב וכלי הדם יכולות דרך הפרעות קצב/הולכה בלב לגרום לקשיי הנשימה . ישנן סיבות גם מחוץ ללב וריאות שיכולות להיות מלוות בתסמינים הנ"ל . מומלץ לפנות לרופא הטמפל לצורך בדיקה והחלטה על צורך בבירור נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו