מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטייד דיסקוסדורון04/06/2014
שלום,
האם יכול להיות קשר בין השימוש בסרטייד דיסקוס (50/500) לצורך טיפול ב-copd לבין עלייה משמעותית בתכיפות הטלת שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/06/2014בדרך כלל אין עליה בכמות מתן שתן בחולה מטופל בסרטייד במינון מקובל (פעמיים ביום - שאיפה אחת כל פעם) . לעיתים רחוקות מרחיב סימפונות ארוך טווח (בטא אגוניסטי - סרבנט בתוך סרטייד) במידה של מינון גבוה ממומלץ יכול להוביל להגברת פעילות הלב עם עליה בכמות שתן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דורון05/06/2014תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן מרובה
adel05/06/2014היי דורון
לי יש לך copd עם אמפיזמה, במצבי לחץ
ובהתרגשות, בהליכה יש לי שתן מרובה.
הרופא הסביר לי שהריאות לוחצות על שלפוחית השתן מכיוון שהן מנופחות,
אדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאף
דורון05/06/2014הבעיה היא שאצלי זה מחריף כשאני משמש במשאף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאף
דורון05/06/2014האם יכול להיות שהמשאף גורם לראות להתנפח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורון
adel05/06/2014היי דורון כותבת לך מה הייתי עושה
מנסה משאף אחר אם אתה חושב שזה מהמשאף
אולי קשה לך לנשוף, יש משאפים שקשה לנשוף איתם ויש יותר קלים צריך לנסות
האם יש לך נפחת הריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאף
דורון05/06/2014כן. קללת העישון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורון
adel05/06/2014דורון, אם יש לך נפחת הריאות לצערי גם אני מעישון
אז כמו שהסברתי לך (אני לא רופאה אבל בטוחה)
הריאות מנופחות ולוחצות על שלפוחית השתן
כניראה שעם המשאף הזה
קשה לך בנשיפה.
יש כל כך הרבה משאפים למחלה, צריך לנסות ויותר קלים לנשיפה
דבר עם הרופא שלך שיחליף לך את המשאף
בהצלחה אדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)