יצאתי ממחלת סרקואידוזיס אחרי 12 שנה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• יצאתי ממחלת סרקואידוזיס אחרי 12 שנה
    מוחסן אחלאם
    12/04/2008

שלום !!
    שמי מוחסן אחלאם מג'ת במשולש !! לקיתי במחלת הסרקואידוזיס מחלה מאוד קשה שתסכלה אותי ואת משפחתי סבל בלית ניתן לתאר !!! טופלתי במשך 12 שנה אצל מומחים בארץ מהם פרופסור אריה בין יהודה !! ואולם מהיאוש פניתי והגעתי לד"ר מג'די מומחה לרפואה משלימה וטבעונית מפתיח שיטת ריפוי ייחודית הנקראת בשם (תרפיית קו-אנרגיה) הגעתי אליו עם כל חומר הריפואי לבקשתו למוד את מהלך המחלה והטיפולים שלקחתי במשך שנים!!
    קבל אותי לטיפול לאחר שעשה דיאגנוזה לאתר את מחולל הבעייה והחל לטפל בי !!!!!! עשיתי כ- לפחות 50 טיפולים באופן אנטנסיבי והיום כבר עבר יותר משנתיים ללא המחללה ואו סמפטום של המחלה ואף אני ללא תרופות כרוניות בכלל !! וכן אני מודה לא על הטיפול המסור והמיומנות ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו לעזור לאנשים כמוני !!
    ממליצה בחום לכל מי שסובל מאותה מחלה לפנות אליו -
    ***הקליניקה שלו נמצאת בנתניה רח' רמז 13 מרכז טיפולים ד"ר מג'די

לפרטים מוזמנים ליצור קשר אתי למייל שלי ואשמח לעזור ולמסור יותר פרטים !! החלמה ורפואה שלימה לכולם.

בברכה מוחסן אחלאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוחסאן אחלאם אימייל

שמוליק
    28/01/2014

אנא צור קשר, אני מעונין ביותר פרטים על הטיפול בסרקואידוזיס, תודה מראש, שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרקיודיס

לוי
    25/08/2014

אנא צור אתי קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו