מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול עם ליחה כרוניאסנת רייף28/08/2014
שלום. אני בת 49 מעולם לא עישנתי. בשמונה השנים האחרונות אני סובלת משיעול עם ליחה הנגרם מכל מיני סיבות:אוכל מתוק מידי ,חמוץ מידי ,חריף מידי ,מלוח מידי ,לקיחת נשימה עמוקה, דיבור בקול רם. לעיתים יוצאת ליחה ללא שיעול. בעבר עשיתי מספר בדיקות של תפקודי ריאה שיצאו תקינים. אני מכורה לטיפות אף וכמובן שאחרי שאני משתמש יש עליה בכמות הליחה. לעיתים הליחה שקופה ומגיעה מהאף ולעיתים צמיגה ולבנה המגיעה מתוך הגרון. לעיתים יש התקפי שיעול הגורמים לקוצר נשימה. לצערי למרות נסיונות שונים אצל רופאי ריאות ואף אוזן גרון מעולם לא אובחנתי ושאלתי היא באיזו מחלה כרונית מדובר? האם זו מחלת ריאות או דרכי נשימה?
תודה על העזרה
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין02/09/2014תסמינים שצויינו אינם ייחודיים למחלה מסוימת. במידה של תסמינים במשך זמן רב ללא אבחנה ספציפית ברוב המקרים מדובר בסיבות של דרכי אויר עליונות (כגון נזלת כרונית או רפלוקס וישטי) או דרכי אויר תחתונות/ריאות (כגון אסתמה או ברונכיטיס כרונית). לעיתים יכול להיות שילוב של מספר סיבות יחד .
כמובן במקביל יש להתייחס לתרופות כרוניות וגם מחלות רקע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)