מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה סיגריות ביום מותר לעשן?דליה30/09/2014
שלום,
אני מעשן כבד מזה 20 שנה. שמעתי שסיגריה-שתיים ליום כמעט ולא מזיקה לבריאות.
הייתי רוצה לדעת כמה סיגריות ליום מותר לי לעשן כדי שלא אהיה בקבוצות סיכון למחלות. כמובן שעדיף להפסיק לגמרי אבל זה לא נראה לי ריאלי ברגע זה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בדר"כ רק קורא פאסיבי פה בפורום
אורן02/10/2014אני בדר"כ רק קורא פאסיבי פה בפורום וגם אני לא בטוח אם שאלת במקום הנכון אבל ראיתי את זה על הדרך אז אנסה לעזור.
אני כבר 7 חודשים לא מעשן אחרי שנים ארוכות של עישון יחסית סדיר.
ההמלצה הכי טובה שלי היא אל תנסה להפסיק כמו שחברים שלך הפסיקו, אלא תמצא את התמריץ שלך. ספרים ומדריכים יש כמו טיפות באוקיינוס, אבל בסוף אתה חייב למצוא את הסיבה בשבילה שווה לך להפסיק. אצלי זה היה פשוט יום אחד כשהקטן אמר לי שהוא לא אוהב ליסוע איתי באוטו כי האוטו מסריח. בנוסף להחלטה הפסיכולוגית אני נעזר בתוסף תזונה של סולגאר שנקרא אומגה 3 "950" שקראתי עליו מאמר ברשת ואני באמת מרגיש שהוא מקל עלי בתהליך. המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה סיגריות ביום מותר לעשן? - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו05/10/2014שלום,
האפקט המזיק של סיגריות הוא מצטבר. יש מחקרים שהראו שגם סיגריה אחת ליום עלולה להשפיע על אספקת הדם ללב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)