פיברוזיס ריאתי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• פיברוזיס ריאתי
    מדלן
    15/10/2014

תודה על תשובתך.כתבת שלא ברור מהי המחלה.אני סובלת מצלקות בריאה ולוקחת אימורן ופרדניזון.לא לאקחת חמצן.עדין אתה באותה דיעה שקור לא ישפיע?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברוזיס ריאתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברוזיס ריאתי - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    19/10/2014

שלום,
    צלקות בריאה זו לא אבחנת מחלה אלא תאור כללי. עדיין אבחנת מחלתך לא ברורה לי אבל בכל מקרה קור לא אמור להשפיע על המחלה עצמה. יחד עם זאת בקור קצב הנשימה עולה ועלול אולי לגרום לך תחושת קושי נשימתי גדולה יותר, בשל המחלה עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת ריאות פיברוזיס

יוסף מישאל
    06/02/2015

אני חולה בדלקת מפרקים וגם במחלת ריאות ואני מקבל פרידינזון ואמורן וזריקות יומירה אני מישתעל הרבה מה אפשר לעשות בנדון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת ריאות פיברוזיס - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/02/2015

שלום,

דלקת פרקים מסוג RA עלולה לגרום לסוגי פגיעה שונים בריאות והטיפטול לפי סוג הפגיעה. במידה והתופעה אצלך היא פיברוזיס הרי ששיעול יבש היא חלק מהתופעות השכיחות וקשה לטפל בה. ניתן להשתמש באנהלציות ארובנט ו/או תכשירי קודאין לתקופות קצרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו