ברונכיטיס?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיטיס?
    חני
    10/11/2014

בת 54 סובלת מסינוזיטיס כרוני למעלה מ-10 שנים לצערי כל הטיפולים כולל ניתוח להרחבת פתחי האןיר והסינוסים לא הועילו.
    אני אובדת עצות מפני שבשנה האחרונה היתחלתי לסבול מהריאות (קשיי נשימה ) בCT שביצעתי לפני שנה:סירכות פיברו-אטלקטתיות ב- RML ובבסיסי הריאות דו" צ. קישריות קטנות בתבנית TREE IN BUD בסגמנט קימדי של RUL ובסיסי הריאות דו"צ יותר מימין. חשד לברונכיאקטזיות קטנות ב-RLL. קישריות תת-פלארליות קטנות עד 4 מ"מ בבסיסי הריאות. ללא ממצא גושי ללא שינויים אמפיזמטיים בריאות.
    (רופא ריאות אמר שהמחלה קטנה ושיחרר אותי ללא צורך במעקב).
    לאחרונה אני סובלת יותר מקשיי נשימה, איכות החיים נפגעת יותר ויותר.
    מה אוכל לעשות על מנת שהמצב לא יחמיר?
    אנא המלצתכם אני מיואשת ומתוסכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיטיס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיטיס?

חני
    10/11/2014

יצויין שכל הזמן יש שיעול עם ליחה צמיגה צהובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    11/11/2014

דלקת במערות האף יכולה להיות קשורה לתהליך דלקתי בריאות או שמדובר במחלה נפרדת. מומלץ לפנות לרופא ריאות לצורך החלטה על המשך בירור /טיפול /מעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו