מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקות מבטרהמדלן17/12/2014
אני חולה בפיברוזיס ריאתי ומקבלת אימורן וקרטיזון.לפני כמה זמו הציע לי רופא ריאות לעשות את זריקות המבטרה 2 בהפרש נדמה לי חודש זה מזה כי לטענתו זה יכול להביא להורדת האימורן.לדבריו אם אכן יש השפעה יש לחזור על זה אחת לחצי שנה.העלות אוד גבוהה 17 אלף 2 זריקות אין הכרה של הביטוח בענין.אני מתלבטת ומתלבטת.האם אני שפן ניסיונות?הרופא טען שנתן למספר חולים וחזרו במצב ססבחיר והוא לא יכול להבטיח לי כלום.אין זה עוזר לרפא את המחלה.רק אולי להוריד תרופות. מה עושים. אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות מבטרה - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו18/12/2014שלום,
יש סוגים שונים של פיברוזיס ריאתית. אם מדובר ב IPF הרי מבטרה אינה מוכרת כטיפול מקובל ואין הוכחות מדעיות כי היא מועילה. התרופות האחרונות שנחקרו ונמצאו כמועילות בהאטת ההדרדרות הריאתית הן פירפנידון ו- נניטדניב שעדיין לא נכנסו לסל הבריאות הישראלי אף כי הן מועמדות השנה בפני הוועדה. לפי שעה ניתן להשיג פירפנידון באישור מיוחד דרך קופת החולים או לרכוש עצמאית בחו"ל. לשתי התרופות תופעות לוואי מצד מערכת העיכול בעקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זריקות מבטרה - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו18/12/2014שלום,
יש סוגים שונים של פיברוזיס ריאתית. אם מדובר ב IPF הרי מבטרה אינה מוכרת כטיפול מקובל ואין הוכחות מדעיות כי היא מועילה. התרופות האחרונות שנחקרו ונמצאו כמועילות בהאטת ההדרדרות הריאתית הן פירפנידון ו- נניטדניב שעדיין לא נכנסו לסל הבריאות הישראלי אף כי הן מועמדות השנה בפני הוועדה. לפי שעה ניתן להשיג פירפנידון באישור מיוחד דרך קופת החולים או לרכוש עצמאית בחו"ל. לשתי התרופות תופעות לוואי מצד מערכת העיכול בעקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)