בהריון, שיעול טורדני מעל 3 חודשים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בהריון, שיעול טורדני מעל 3 חודשים
    בטסי
    25/12/2014

שלום,
    מעל 3 חודשים סובלת משיעול בעיקר יבש. אין חום, אין כאבים בחזה. אני מעט מנוזלת. השיעול לעיתים כל כך תקיף שמביא אותי לכדי הקאה. אני לא מצליחה לישון. ולא נעים להגיד שיש לי גם בריחת שתן מהשיעול. הייתי רק אצל רופא משפחה בנושא. כמובן שלא נתן כל טיפול חוץ מהמלצה על סירופ טבעי- טימולי שלא עזר בכלל. גם נעזרתי בתרסיס פרוטק שאינו עוזר ומבחר לא קטן של תרופות הומואפטיות שלא עזרו. לעיתים יש הפוגות קצרות בעוצמות השיעול אך לאחרונה חזר להיות טורדני ומשבש אורח חיים נורמלי. אצל מי כדאי לי להיבדק? איזה בדיקות / טיפולים אפשריים בהריון (שבוע 22)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שאני גם חולת לופוס SLE

בטסי
    25/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    25/12/2014

שיעול כרוני נגרם מסיבות שונות , בדרך כלל מדובר בגירוי קבוע בדרכי אויר עליונות או תחתונות . בדרך כלל בירור ראשוני לפי שיקול דעתו של רופא המשפחה כולל בדיקת רופא א.א.ג, ביצוע תפקודי ריאות , צילום חזה ויעוץ רופא ריאות . בהריון אין מניעה לבצע בירור זה למעט צילום חזה (רצוי למנע במידה ואין ממצאים אזנתיים בבדיקת הריאות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו