חזה אוויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חזה אוויר
    קובי
    11/03/2015

לפני כשבוע איבחנו אצלו חזה אוויר ,היה לי נקז כמה ימים ולאחר שבוע שיחררו אותי ובצילום האחרון אמרו שזה נסגר ויש כניסת אוויר טובה.כמובן שהפסקתי לעשן , השאלה שלי היא מתי אפשר לחזור למשל לעבודה?זאת לא עבודה משרדית אבל לא פיסית יורת מידי...יש מאמץ קליל...האם החזה אוויר יחזור?
    וגם המליצו לי לא לטוס שנה...רק אחרי שנה באמת אפשר לטוב בלי שזה יחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה אוויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה אוויר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/03/2015

שלום,
    חזה אויר עלול לחזור, בעקר אם ממשיכים לעשן וגם במידה ורקמת הריאה לא בריאה ונוטה לאירועים שכאלו. ההגבלה במאמץ כגון הרמת משאות בד"כ מומלצת ל 3 חודשים וכך גם טיסה. אין ביטחון שלאחר מכן חזה אויר לא יחזור אבל הסיכון היחסי לארוע חוזר הקשור ישירות לארוע הראשון- פוחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

קובי
    12/03/2015

כן אבל שוב אני שואל לגבי חזרה לעבודה.10 ימים לאחר השיחרור מבית החולים האם אפשר לחזור לעבוד? שוב זאת לא עבודה משרדית אבל לא פיסית כל כך אני על הרגליים הרבה וזז פה ושם אבל לא מרים משקלים כבדים וכאלה. או שאתה ממליץ עוד להשאר בבית ולא לזוז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל.. - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/03/2015

שלום,
    מה לא ברור? במידה ואינך עובד עבודה מאומצת עם הרמת דברים כבדים אתה לא אמור לשבת בבית ולא לזוז. אם אתה מחפש אישור רשמי, פנה לרופא תעסוקה בקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו