קשה להכניס אויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשה להכניס אויר
    עינת
    12/05/2015

שלום.
    אני בת 31 +2. אסטמתית.
    לפני 3 חודשים התחילו לי סחרחורות וכאבי ראש הייתי במיון עשיתי סיטי לא נמצא דבר הייתי אצל פרופסור לנרולוגיה קוגניטיבית שאמרה שאולי זאת דלקת בגידים(עד היום אני עם כאבי ראש וסחרחורות). אחרי חודש התחלתי מכאבים בחזה וקושי להכניס אויר לריאות.. אין לי כאבים בזמן נשימה אלא רק מרגישה אויר סמיך ולא מצליחה לנשום.. לפעמים פיהוק עוזר ולפעמים לא..
    אני לא בלחץ לא בסטרס.. הכל בבית בחיים בסדר..
    בזמן האחרון כשאני מתאמצת לקחת אויר אני מרגישה את הכאב בראש מתעצם..
    מה זה יכול להיות.. הרופא שלחה אותי לפסיכיאטר.. אני ממש לא זקוקה לזה!! רק רוצה שזה כבר יעבור.
    אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה להכניס אויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

עינת
    12/05/2015

הרופא אומרת שאין צפצופים. וכניסת אויר לא קשורה לאסטמה. בנוסף ספירומטריה פשוטה תקינה -110%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/05/2015

רוב תסמינים שצויינו כאן אינם קשורים למערכת נשימתית. בנוגע לקושי נשימתי שיכול להיות קשור למספר רב של גורמים : מומלץ לשקול יעוץ רופא ריאות לצורך קביעת המשך בירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו