מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרחורים בחזהקלר15/06/2015
שלום ד״ר לפני כמה ימים נהייתי -19 , יש בעיה שמטרידה אותי מאוד במשך שנה וחצי, אני נגיד שוכבת ונושמת רגיל ואז אני מרגישה כמו בועות חרחורים בריאות או לב (בחזה , אני לא יודעת איפה) יש קול כזה : חרררר , ובזמן שזה קורה הלב שלי מחסיר כמה פעימות , וכשאני שואפת לריאות מרגישים את זה חזק חזק בגרון ( אני חושבת שזו הקרנה)
הלכתי לקרדיולוג כי אני לא יודעת מה זה , הוא לא הסתכל עלי ואמר שאני דוברת שטויות , (בנוסך רשום לי כבר סינוס טכיקרדיה שזיהו לפני שנה) אני רוצה לציין שהמצב שציינתי לרוב קורה בשכיבה ובערך 10-20 שניות משתנה לפעמים זה אפילו לשלוש שניות, וכשאני יושבת ממש הרבה פחות , לא נלווים לזה סימפטומים נוספים האם אתה יודע מה זה? אולי זה אי ספיקת ריאות אני מפחדת שזה זה ? יכןל להיות? מה אני צריכה לעשות והכי חשוב לי לדעת מה זה , אציין שעושה ספורט מסודר ונראית ספורטיבית לחלוטין, לא רוצה ללכת לאותו רופא . הכי טוב שיש פורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין15/06/2015ממצאים אינם טיפוסיים למצב ספציפי . מומלץ להגיע לרופא המשפחה לצורך הערכה והחלטה על המשך בירור ריאתי : תפקודי ריאות ויעוץ רופא . כמו כן לשקול גם בדיקת רופא א.א.ג - קולות יכולים להגיע מאיזור דרכי אויר עליונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)