חרחורים בחזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חרחורים בחזה
    קלר
    15/06/2015

שלום ד״ר לפני כמה ימים נהייתי -19 , יש בעיה שמטרידה אותי מאוד במשך שנה וחצי, אני נגיד שוכבת ונושמת רגיל ואז אני מרגישה כמו בועות חרחורים בריאות או לב (בחזה , אני לא יודעת איפה) יש קול כזה : חרררר , ובזמן שזה קורה הלב שלי מחסיר כמה פעימות , וכשאני שואפת לריאות מרגישים את זה חזק חזק בגרון ( אני חושבת שזו הקרנה)
    הלכתי לקרדיולוג כי אני לא יודעת מה זה , הוא לא הסתכל עלי ואמר שאני דוברת שטויות , (בנוסך רשום לי כבר סינוס טכיקרדיה שזיהו לפני שנה) אני רוצה לציין שהמצב שציינתי לרוב קורה בשכיבה ובערך 10-20 שניות משתנה לפעמים זה אפילו לשלוש שניות, וכשאני יושבת ממש הרבה פחות , לא נלווים לזה סימפטומים נוספים האם אתה יודע מה זה? אולי זה אי ספיקת ריאות אני מפחדת שזה זה ? יכןל להיות? מה אני צריכה לעשות והכי חשוב לי לדעת מה זה , אציין שעושה ספורט מסודר ונראית ספורטיבית לחלוטין, לא רוצה ללכת לאותו רופא . הכי טוב שיש פורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרחורים בחזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/06/2015

ממצאים אינם טיפוסיים למצב ספציפי . מומלץ להגיע לרופא המשפחה לצורך הערכה והחלטה על המשך בירור ריאתי : תפקודי ריאות ויעוץ רופא . כמו כן לשקול גם בדיקת רופא א.א.ג - קולות יכולים להגיע מאיזור דרכי אויר עליונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו