מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה (קצת דחוף)מיכל01/05/2008
שלום רב לד"ר ,
יש לי שאלה קטנה :
על רקע קשיי נשימה - לא במאמץ שאני סובלת מהם בקביעות (גם קושי לנשום ללא חלונות בחדר )
נערכה לי בדיקת רנטגן חזה שממצאיה :
אין עדות לתסנין תפליט גודש
ציור ריאתי מוגבר בבסיסי ריאות
צל הלב בנורמה
האם עליי לעשות ct / mri / בדיקות נוספות ??
האם יש מגמה לתת mri ? (ב"מכבי")
בתודה מראש, אבקש תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור של קשיי הנשימה
ד``ר דניאל סטרובין01/05/2008ממצאים שתוארו בצילום חזה לבדם אינם דורשים בדיקות הדחייה נוספות (לא CT ולא MRI ). כחלק מבירור של קשיי הנשימה רצוי לבצע תפקודי ריאות.
- בתור מידע : בדיקת MRI בריאות אינה יעילה ועקב כך ברוב המקרים אין צורך לבצע אותה, רק בהתוויות מסוימות (מאוד נדירות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב ושאלה :
מיכל01/05/2008שלום שוב,
תודה,
שאלה קטנה :
האם יש כדאי לבצע מיפוי ריאה ?
בתודה שוב, מראש, אנא ענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/05/2008בדיקות של מיפוי ריאות מסוגים שונים מבצעים לצורך בירור ספציפי מיועץ ריאות. רצוי שהחלטה על בדיקה ספציפית תתקבל מהמומחה, אז גם תהיה תועלת מהתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)