מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום חזה ודלקת ריאות..שני30/07/2015
היי...לפני יומיים הייתי בבית חולים וקיבלתי את התשובות הללו של הצילום..אני צריכה לעשות סיטי בכדי להבין יותר אך אשמח לעת עתה לקבל חוות דעת נוספת..
סרעפת בעמדה תקינה
פלוירה- זווית קוסטופרניות חופשיות ללא עדות לתפליט
שדות הריאה- הצללה בשדה התחתון מימין פרט לכך הודגמו ציור ברונכיאלי מוגבר בלתי סדיר המתאים לשינויים ברונכיאקטטים באונה אמצעי.
שערי ריאה- הבלטה מימין
צל המדיאסטינום-אינו מורחב
צל הלב-אינו מורחב
אציין כי בדיוק לפני שבועיים עשיתי צילום חזה כי הרגשתי לא טוב ושמשהו מתפתח אבל הכל היה נקי לחלוטין...זה הגיוני ששבועיים אחרי אני מגיעה לבית החולים עם דלקת ריאות קשה?? או שלפי הצילום זה אולי בכלל משהו אחר?? ממש אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום חזה ודלקת ריאות.. - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו31/07/2015שלום,
אם הצילום לפני שבועיים לא הראה את הממצא הנוחי, הרי שבסבירות גבוהה מדובר בממצא דלקתי. לפי המפענח הוא חושד שבאותו אזור ישנם סימפונות במבנה לא תקין (הנוטים להזדהם). כל הפענוח הוא בגדר הנחות בלבד, עלייך להמשיך במעקב/ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)