מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול שלא עוברסיגלית23/08/2015
לפני כחודש התחיל לי כאב גרון קל שנמשך כיממה, לאחר מכן היתה לי נזלת גם במשך יממה, ואז כשגם כאב הגרון וגם הנזלת נעלמו התחיל השיעול שנמשך כבר כחודש. שיעול שבא בהתקפות וגורם לי לפעמים להקיא, ומנטרל אותי מכל פעילות בקרבת אנשים. הייתי אצל רופאים במרפאה, בשבוע הראשון נאמר לי שזה יעבור לבד, בשבוע השני נתנו לי סירופ לשיעול, בשבוע השלישי שלחו אותי לצילום ריאות ומערות האף(שיצאו תקינים) ונתנו לי אנטיביוטיקה בשם זינת, לאחר 5 ימים ללא שיפור הוחלפה האנטיביוטיקה לאזניל, אותה אני לוקחת כבא יומיים וחצי ועדיין ללא שיפור. היום יש לי שוב תור לרופא.
מה עושים?.???
אגב, יש לי חום נמוך שך 37.2 37.3 (בד"כ החום שלי 36.7)
יש לי גם צפצופים/חרחורים שגורמים לי לשיעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין23/08/2015שיעול ממושך כתוצאה של זיהום בדרכי אויר יכול להיות ממקור דרכי אויר עליונות (גרון, לוע, סינוסים) או תחתונות (ברונכיטיס, דלקת ריאות) . ברוב המקרים שיעול ותסמינים נוספים חולפים לבד /עם טיפול סימפטומטי . בבחלק המקרים דרוש בירור מקיף וטיפול ספציפי . יש להמשיך בירור/מעקב דרך רופא המשפחה , לפי שיקןלו יעוץ רופא ריאות /רופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)