ברונכיט המונע נשימה סדירה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיט המונע נשימה סדירה
    מירי
    10/09/2015

לפני כחודש ימים החלו לי שיעולים שנמשכו ללא הפסקה, בהתחלה חשבתי שזה סתם נבע מהתקררות, אך זה הגיע למצב שכל פעם שנרדמתי הרגשתי שאני נחנקת, מעין קוצר נשימה, שממש חסם לי את הנשימה, אז לאחר שבועיים הלכתי למיון, עשו לי בדיקות וצילומים והגיעו למסקנה שיש לי ברונכיט או דלקת בדרכי הנשימה. הביאו לי משאפים ואנטיביוטיקה. עכשיו שבועיים אחרי דבר לא השתנה קשה לי מאוד לתפקד ביום יום, השיעולים לא פוסקים, כמויות ליחה עצומות, והכי קשה הקשיי נשימה, קשה לי מאוד לנשום, ואני לא ישנה בלילות מפחד מחנק. אפילו שפניתי שוב לרופא ואף עשיתי אינהלציה, דבר לא עוזר לי. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למומחה שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למען השקט הנפשי שלך, דרשי סריקת CT

דן
    14/09/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    17/09/2015

כדי לבדוק מקור לשיעול וקשיי הנשימה יש לפנות לרופא המטפל כדי לשקול ביצוע תפקודי ריאות והפנייה ליעוץ רופא ריאות . במידה וטרם נעשתה בדיקת רופא א.א.ג - כדאי לעשות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו