חולה copd

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חולה copd
    בני
    09/12/2015

אני חולה אסטמה עם copd (כך קבע רופא ריאות מומחה). זה זמן רב שהורע מצבי. אני לוקח הרבה שנים ספיריבה מרופא ריאות לפני מספר שנים. אני לוקח פרדניזון הרבה זמן. אני בטיפול אצל רופא ריאות בבית חולים מרפאת ריאות בתל השומר. היות ומצבי הורע אז רופאת המשפחה נתנה לי הפניה להקדים בחודשיים את התור שלי לרופא ריאות במרפאת ריאות תל השומר. הייתי אצל רופא ריאות מומחה. הרופא בדק אותי ושמע את הריאות. יש לציין שבחודשים האחרונים הייתי במוקד דחוף וקבלתי שם אינהלציות עם קורדיזון ונוזלים עם קורדיזון. לאחר שמסרתי לרופא את כל האינפורמציה הזאת הוא החליט לתת לי את התרופה lama כתב זאת לרופא המטפל והרופא המטפל החליט לתת לי ספיריבה. רציתי לדעת האם הרופא המטפל לאהיה צריך לתת לי את מה שהרופא ריאות מומחה החליט אפשר לעשות משהו בנדון? תודה בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה copd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    13/12/2015

בנוגע למרחיב סימפונות אנטיכולינרגי ארוך טווח (ספיריבה) - לפי דרישות סל מותנה בהמלצת רופא ריאות ותוצאות תפקודי ריאות . רופא משפחה לבד אינו רשאי לכתוב תרופות מסוג זה על דעת עצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו