מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חולה copdבני09/12/2015
אני חולה אסטמה עם copd (כך קבע רופא ריאות מומחה). זה זמן רב שהורע מצבי. אני לוקח הרבה שנים ספיריבה מרופא ריאות לפני מספר שנים. אני לוקח פרדניזון הרבה זמן. אני בטיפול אצל רופא ריאות בבית חולים מרפאת ריאות בתל השומר. היות ומצבי הורע אז רופאת המשפחה נתנה לי הפניה להקדים בחודשיים את התור שלי לרופא ריאות במרפאת ריאות תל השומר. הייתי אצל רופא ריאות מומחה. הרופא בדק אותי ושמע את הריאות. יש לציין שבחודשים האחרונים הייתי במוקד דחוף וקבלתי שם אינהלציות עם קורדיזון ונוזלים עם קורדיזון. לאחר שמסרתי לרופא את כל האינפורמציה הזאת הוא החליט לתת לי את התרופה lama כתב זאת לרופא המטפל והרופא המטפל החליט לתת לי ספיריבה. רציתי לדעת האם הרופא המטפל לאהיה צריך לתת לי את מה שהרופא ריאות מומחה החליט אפשר לעשות משהו בנדון? תודה בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין13/12/2015בנוגע למרחיב סימפונות אנטיכולינרגי ארוך טווח (ספיריבה) - לפי דרישות סל מותנה בהמלצת רופא ריאות ותוצאות תפקודי ריאות . רופא משפחה לבד אינו רשאי לכתוב תרופות מסוג זה על דעת עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)