מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבסס בריאהליז12/01/2016
שלום רב..
לפני 7 חודשים התחלתי במפתיע להרגיש קושי בנשימה בעיקר במאמץ (הליכה, מדרגות), לסירוגין צמרמורות, הרגשת קור (חשוב לציין שלאורך כל הדרך לר הופיע חום). מס' ימים בודדים לאחר מכן התעוררתי באמצע הלילה עם כאב חד בחזה מצד ימין וקושי רב לנשום (תחושה שנתפס שריר ואי אפשר לזוז). הלכתי למיון ושם בוצע צילום. שוחררתי הביתה בטענה שהצילום תקין והכל בסדר. במהלך שבוע ימים לקחתי משכך כאבים. לאחר שבוע רוםאת המדפחה התקשרה ודרשה שאעשה סיטי חזה דחוף כי הצילום מבית החולים לא יצא תקין! ביצעתי צילום סיטי והפאנוח היה שיש גוש בצד ימים בגודל 1 ס"מ ואז צויין כך: אבסס? שחפת? תהליך שהתי תופס מקום? אפשרות סבירה ביותר. אושפזתי מיד לבידוד ונלקחו כייחים לשלילת שחפת. התברר כי אין שחפת ואז ניתן לי אוגמנטין 875 למשך 14 יום. לאחר זמן זה ביצעתי שוב צילום. היה שיפור קל ועל כך הוחלט כי לא מדובר בתהליך תופס מקום. יש לציין ש7 חודשים לאחר מכן ולאחר מספר בדיקות דם ועוד סיטי לאחר 3 חודשים וצילום לאחר חצי שנה הגוש עדיין לא נעלם לחלוטין. ( חשוב לציין שבמהלך השנתיים האחרונות חליתי הרבה פעמים בדלקות עיניים, גרון, סינוזיטיס). לפני חודש חליתי בשלבקת חוגרת. לטענת הרופאה מערכת החיסון כרגע חלשה מאוד ולכן אני תופסת כל דבר. היא הפנתה אותי למרפאת זיהומים. טרם הגעתי אליהם. השאלה היא האם יתכן כי מדובר בחיידק קאנזיס? איך ניתן לפסול? אם לא, אילו בדיקות אתה ממליץ לי עוד לעשות? או האם יש לך השארה מדוע עדיין לא עבר האבסס אם בכלל מדובר באבסס. מרגישה כאובה וזה מפריע לי ביום יום. מאוד לחוצה ומתוסכלת.. אשמח אם תוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבסס בריאה - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו17/01/2016שלום,
המקרה מורכב מדי וחסרים צילומים ונתונים בכדי לענות ב WEB, דבר שלא יהיה אחראי במקרה שלך.
אני מציע לך לפנות עם כל החומר הרפואי (צילומי CT, סיכומי מחלה, תותצאות תרביות וכו') לחוות דעת נוספת של רופא ריאות מנוסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)