מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה-דחוף מאוד-ריאות.כאבים וטאבניקדניאלי04/04/2016
אני מטופלת בטבניק בעשרה ימים האחרונים בגלל סינוסיטיס כרונית שממנה אני סובלת.טיפול של 14 ימים היום אנ ביום ה-11 1. היום התחלתי להרגיש כאבים בריאה הימנית(לפני חודש טופלתי בטבניק בגלל דלקת ריאות) השתעלתי קלות ונפלט לי גוש ליחה סמיכה מאוד וירוקה כמו שהיה לי בזמנו בדלקת ריאות. מה זה יכול להיות ולמה כואב לי באיזור הריאה? 2.ביומיים האחרונים אני חשה חוסר יציבות וסחרחורת.האם יכול להיות שזה נגרם בגלל הטבניק?? אודה לעזרתכם. אני לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/04/2016כאבי חזה אינו תסמין ספציפי , לעיתים הוא מלווה דלקת ריאות אך לרוב הינו מסיבות קשורות לצלעות/שרירי בית חזה/מבנים אחרים בדופן בית החזה. כיח צבעוני בזמן שיעול יכול לאפיין זיהום פעיל בדרכי אויר עליונות (סינוסיטיס) או תחתונות (ברונכיטסי או דלקת ריאות).
במקרה של הופעת תסמינים תוך כדי טיפול אנטיביוטי יש לבחון כל האפשרויות יחד . לכן מומלץ לפנות לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)