מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה אוזינופילית- nucala ו cinqairאנה07/05/2016
שלום,
יש לי קוצר נשימה במשך שנתיים- אני לא יכולה לקחת נשימה עמוקה.
רמת אוזינופילים בדם -28%, אז אמרו לי שזה אסטמה אוזינופילית.מה עוד יכול להיות עם עם רמת אוזינופילים כל כך גבוה?
לקחתי כמה קורסים של פרדניזולון - בהתחלה הוא קצת עזר ועכשיו -לא עוזר .
שמעתי על תרופות החדשות- nucala ו cinqair
האים אפשר לקבל אותם בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטמה אוזינופילית- nucala ו cinqair - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו08/05/2016שלום,
באסתמה יכולה להיות אאוזינופיליה אך יחד עם זאת המספר שציינת גבוה יחסית לממוצע. בעקרון תתכן גם דלקת ריאות אאוזינופילית כרונית (אמורים לראות בצילום חזה) ועוד תסמונות המלוות אסתמה. רצוי שתתיעצי עם רופא ריאות מומחה, כולל אפשרות לחוות דעת שניה (עם כל החומר המצטבר/ספירות דם קודמות/צילומים וכו').
לגבי הטיפולים שהזכרת, בהנחה שלא טעית באיות- הם לא מוכרים לי. ייתכן ומדובר בשמות מסחריים המופיעים רק בחו"ל. מהם השמות הפרמקולוגיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMepolizumab ו reslizumab
אנה09/05/2016Reslizumab של טבע
ו mepolizumab
האים יש מומחה בארץ במחלות אאוזינופיליות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Mepolizumab ו reslizumab - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו10/05/2016שלום,
מדובר בטיפול כנגד אינטרלאוקין 5. בארץ הטיפול לפי שעה נעשה במסגרת השתתפות במחקר, באסתמטיים לא מאוזנים למרות טיפול משאפי משולב. אנ מציע לך לפנות לרופא ריאות שיאזן את האסתמה שלך ובמידה והיא לא מתאזנת שיפנה אותך למרפאת ריאות בי"ח מאיר בשאלה של התאמה להשתתף במחקר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה באאוזינופיליה ריאתי
אנה10/05/2016תודה רבה על התשובה
אני הייתי אצל כמה מומחי ריאות וקוצר נשימה שלי רק נעשה יותר ויותר גרוע- רמת אאוזינופילים גדלה פי 2 בשנה האחרונה ופרדניזון גם לא עוזר. האים יש מומחה באאוזינופיליה ראיתי בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מומחה באאוזינופיליה ריאתי - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו10/05/2016שלום,
אין מומחה דווקא לאאוזינופיליה ריאתית. ישנם רופאי ריאות שמתמחים יותר באסתמה ובאיזונה. אני הוא אחד מהם אך יש כמובן אחרים. פני לרופא כזה שיעריך האם באמת אין אפשרות לאזנך ובמידה וכך יפנה אותך למקום בו נעשה מחקר כפי שהזכרתי. יש לזכור אבל כי במחקרים אלו חלק מהאנשים מקבלים את הטיפול הספציפי וחלק לא. התרופות עדיין לא נכללות בסל הבריאות ולמיטב ידיעתי גם עדיין לא מאושרות לשימוש בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)