החלפת טיפול ל- Relvar ellipta

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• החלפת טיפול ל- Relvar ellipta
    עודד
    22/05/2016

שלום רב ,הנני אסמטי כבר למעלה מ-15 שנים שכמעט לא דורש טיפול למעט בחילופי עונות-בזמן זה אני משתמש בסימביקורט לפי צורך.לפני כמה ימים
    ביקרתי אצל רופא ריאות בגלל ציפצופים בריאות בזמן פעילות גופנית.בבדיקת תפקוד ריאות FEV1 69% לאחר ונטולין עלה ל-80%.הומלץ לי לעבור ל- Relvar ellipta 92/22
    באופן קבוע-רציתי לדעת מה ההבדל בין הסימביקורט לבין ה- Relvar ellipta והאם אכן מומלץ לעבור למשאף אחר לאחר כל כך הרבה שנים עם הסימביקורט ??
    האם זה מומלץ להתחיל טיפול על בסיס יומי למרות שבפועל אני לא מרגיש צורך ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת טיפול ל- Relvar ellipta

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טיפול ל- Relvar ellipta - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    22/05/2016

שלום,

סימביקורט ורלבר דומים בסוגי התרופות המצויים בהם. היתרון של רלבר הוא שנוטלים אותו פעם ביום בלבד. לגבי צורך בטיפול קבוע ההחלטה תלוייה גם בשכיחות הסימפטומים וגם בתוצאות תפקודי ריאה כשאתה חש בטוב, ללא טיפול קבוע. לפי שעה כדאי לך לקבל את הטיפול המצוע, לחזור בעוד כ 2 ח' על התפקוד ובמידה ותקין להפסיקו ולחזור לביקורת ולתפקוד ריאות כעבור עוד כ 6 שבועות. בכל מקרה עלייך לתאם הכל עם הרופא המטפל !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו