מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול משולש ואסטמה האם יש מגבלה?אני06/07/2016
דר נכבד
אני מטופל בפליקסוטייד דיסקוס 250 מ"ג.
האם יש מגבלה טיול המשלוש נגד החיידק ההליקובקטר שכולל :לוסק+מטרונידאזול+קארין מבחינת השפעה שלילית על הריאות? אם כן האם יש תחליף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין07/07/2016אין יחסי גומלין בין טיפול לחיידק הליקובקטר לבין משאף סטרואידלי (פליקסוטייד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצר נשימה ומחנק האם יש קשר דחוף
אני07/07/2016דר נכבד
האם יש אפשרות לקשר לקוצר נשימה בעקבות הטיפול זה היום השלישי שאני מרגיש שינוי בנשימה ,אני חושש האם יכול להיות שנוצר נזק לריאות בעקבות שימוש בטיפול?
האם יש תחליף?יש לציין שבעקבות רגישות לפניצילין הוחלף המוקסיפן למטרונידאזול+קארין +לוסק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין12/07/2016תופעות לוואי כולל נשימתיות יכולות להיות מכל תרופה . במידה ותסמינים החלו עם תחילת טיפול ואינן חולפות - יש להפסיקו בתאום עם רופא המטפל ולעקוב אחרי העלמות תופעות נשימתיות. הרי יכול להיות צירוף מקרים של תופעות נשימתיות ללא כל קשר לטיפול תרופתי בתחום גסטרו. במידה ותופעות חולפות אחרי הפסקת טיפול , יש לפנות לרופא מטפל/רופא גסטרואנטרולוג כדי לקבל טיפולי חלופי במקרה הפרטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)