טיפול משולש ואסטמה האם יש מגבלה?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• טיפול משולש ואסטמה האם יש מגבלה?
    אני
    06/07/2016

דר נכבד
    אני מטופל בפליקסוטייד דיסקוס 250 מ"ג.
    האם יש מגבלה טיול המשלוש נגד החיידק ההליקובקטר שכולל :לוסק+מטרונידאזול+קארין מבחינת השפעה שלילית על הריאות? אם כן האם יש תחליף?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    07/07/2016

אין יחסי גומלין בין טיפול לחיידק הליקובקטר לבין משאף סטרואידלי (פליקסוטייד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצר נשימה ומחנק האם יש קשר דחוף

אני
    07/07/2016

דר נכבד
    האם יש אפשרות לקשר לקוצר נשימה בעקבות הטיפול זה היום השלישי שאני מרגיש שינוי בנשימה ,אני חושש האם יכול להיות שנוצר נזק לריאות בעקבות שימוש בטיפול?
    האם יש תחליף?יש לציין שבעקבות רגישות לפניצילין הוחלף המוקסיפן למטרונידאזול+קארין +לוסק.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    12/07/2016

תופעות לוואי כולל נשימתיות יכולות להיות מכל תרופה . במידה ותסמינים החלו עם תחילת טיפול ואינן חולפות - יש להפסיקו בתאום עם רופא המטפל ולעקוב אחרי העלמות תופעות נשימתיות. הרי יכול להיות צירוף מקרים של תופעות נשימתיות ללא כל קשר לטיפול תרופתי בתחום גסטרו. במידה ותופעות חולפות אחרי הפסקת טיפול , יש לפנות לרופא מטפל/רופא גסטרואנטרולוג כדי לקבל טיפולי חלופי במקרה הפרטני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו