ברונכיט וסינוזיטיס-עד מתי הליחה תיעלם

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיט וסינוזיטיס-עד מתי הליחה תיעלם
    אלרגית?
    28/09/2016

שלום. עקב ברונכיט וסינוזיטיס שחטפתי טופלתי בהינאלציות עם מי מלח ונטולין ובודזונייד סטרואידים. בהמשך התווסף אוגמנטין. מאז עבר שבוע של הינאלציות פעמיים ביום והמצב ממש השתפר ולפי המינון ההינאלציות שהוצע לי כבר סיימתי אותו בבוקר וממיכה עם האנטיביוטיקה לעוד יומיים, אך היום בערב הרגשתי כשצחקתי קושי בנשימה. על פי תחושתי עשיתי הינאלציה נוספת עם כל החומרים ומיד השתחררה לי ליחה שהיתה תקועה והרגשתי הקלה. חשבתי שהליחה כבר הסתיימה כי הכל היה נראה שחולף. אודה לדעתכם בנושא. תודה רבה מראש: 1. מדוע הליחה נתקעה ורק ההינאלציות שחררו אותה? 2.האם זה יהיה בסדר להמשיך עוד יום יומיים הינאלציות עם החומרים עד לשיפור לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט וסינוזיטיס-עד מתי הליחה תיעלם - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/09/2016

שלום,

ליחה שנתקעת הסיבה היא צמיגות. ניתן להמשיך באנהלציות עד שתחושי טוב. האם יש לך רקע אלרגי? אסתמטי? אם לא ידוע לך על כך אבל ארועים כאלו חוזרים יש לחשוב גם על אפשרות זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברונכיט המשך לשאלה

אלרגית?
    28/09/2016

תודה רבה. המשכתי רק עם הונטולין ומי מלח בהינאלציות וזה גם משחרר ועוזר. לאמא שלי יש אסתמה ואלגריה לקרדית האבק חומרי ניקוי וכדומה. אני דיי רגישה ולעיתים שזה בסביבתי אני משתדלת לא לשאוף את זה כי זה עושה לי ממש בחילה. במקרה זה לדעתי שאפתי המון עשן סיגריות וזה מה שגרם לחסימה והיווצרות הדלקת בסימפונות. זה קורה לי אחת לשנתיים בערך ולעיתים מצליחה למנוע זאת מראש על ידי אדים חמים. אך במידה ואני אכן שואפת עשן סיגריות וזה יקרה שוב תחושת החסימה, כיצד אוכל למנוע את הסיוט הזה שוב? מה האפשרויות למניעה שיש בפניי? האם צריך שיהיה בידי משאף ונטולין למקרה חרום כזה על מנת למנוע את כל ההחמרה שמגיעה אחר כך? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברונכיט המשך לשאלה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/09/2016

שלום,

את צריכה להגיע לידי אבחנה. פני לרופא ריאות לייעוץ ובדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו