פענוח תפקודי ריאות בעקבות נוזלים בריאה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• פענוח תפקודי ריאות בעקבות נוזלים בריאה
    ד``ר שבתאי ורסנו
    09/11/2016

שלום רב. מאחר והתלוננתי על קושי לנשום עמוק מדיי פעם. נשלחתי לצילום ריאות ומצאו נוזלים קטנים. עשיתי בדיקת תפקודי ריאות ולא ברור לי אם יש בעיה כלשהי. צרפתי תמונה של התשובה. היום גם בעצעתי us סרעפת ובטן. הכל היה תקין. התנועות של הסרעפת ימין תקינות למעט מעט איטיות בנשימה ובנשיפה. האם יש פתרון לכך? במקביל צירפתי את בדיקת תפרודי הריאות. תוכלו לתת לי תשובה בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח תפקודי ריאות תמונה נוספת

אבישי
    09/11/2016

שלחתי תמונה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי ריאה-תשובה.

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/11/2016

שלום,

תפקוד הריאה תקין. זה לא תומך אך עדיין לא שולל בעיה נשימתית כולל אפשרות של אסתמה. במידה ואתה ממשיך לסבול מקשיי נשימה, פנה להערכת רופא ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח תפקודי ריאות תמונה נוספת המשך

אבישי
    09/11/2016

תודה על התשובה. מצב תמונה נוספת לא הרור לי מה זה אומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/11/2016

כלול בתמונה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו