מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה ההבדל בין פילקסוטייד לסרוטייד?מת16/01/2017
רופאים נכבדים!!!!!
גם אני ובני בן ה21 חודש סובלים מאסטמה.
לבן שלי יש פליקוטייד - משאף כתום ולי יש סרטייד בדיסק לא אירוסול.
התחלתי להשתמש בפליקוטייד לעצמי מנוחיות האירוסול אבל היום הרופא של הבן אמר לי שאני לא עושה נכון.
אני שואל 2 שאלות
1) מה ההבדל בין פילקסוטייד לסרוטייד למניעה?
2) אם מה שעשיתי לא נכון האם יש משהו שיהיה טוב למניעה בארוסול?
אני מציין שאני לא לוקח את המניעה בשוטף רק כשיש צורך עקב מזג אוייר = קור עז או רוחות מזרחיות ואובך או שאני עושה עבודות DIY ונקיון שעושים הרבה אבק.
אני מבין שזו לא פורום כתחליף לביקור אצל רופא אבל אני רוצה לעשות שיעורי בית לפני שאני הולך לרופאת המשפחה.
תודה רבה
מת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרטייד/פחקסוטייד?
ד''ר שבתאי ורסנו16/01/2017שלום,
בסרטייד יש סטרואיד זהה לזה שבפליקסוטייד אך בנוסף יש בו גם מרחיב סמפונות הפועל 12 שעות (סלמטרול), לכן הוא נקרא משאף משולב. כמוכן ייתכן שוני במינון הסטרואיד בכל משאף.
האינדיקציות לטיפול משולב או רק סטרואידי תלויה ברמת החומרה וההחרפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש תכשיר
מת16/01/2017שעושה את העבודה כמו סרטייד אבל מגיע בצורת אירוסול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרטייד/ארוסול
ד''ר שבתאי ורסנו17/01/2017אכן יש: FOSTER, FLUTIFORM, DUORESP,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDUORESP
מת20/01/2017הרופא משפחה נותן לי מרשם אבל אמר שאתייעץ עם רופא ריאות על המינון לDUORESP
תודה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
DUORESP
ד''ר שבתאי ורסנו06/02/2017שלום,
המינון משתנה בהתאם לחומרה. לכן עלייך להתייעץ עם רופא הריאות שבדק אותך וביצע תפקודי ריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)