מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות לאחר פנאומוטורקסחסוי20/01/2017
שלום רב ,
לפני כ-6 שנים עברתי פנאומוטורקס ספונטני חוזר בריאה הימנית, עברתי ניתוח פלאורודזיס.
מאז אין לי תחושה באיזור הניתוח ובנוסף ישנה גם רגישות באיזור.
מספר שאלות:
1- האם ישנה דרך להחזיר את התחושה באיזור?
2- האם ישנה דרך להוריד את תחושת הרגישות?
3- האם מותר לי לעסוק בכל ספורט כולל הרמת משקולות ללא הגבלת משקל?
4- האם מותר לי לטוס כולל טיסות ארוכות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פנוימוטורקס/תחושה
ד''ר שבתאי ורסנו23/01/2017שלום,
השינויים בתחושה האם תוצאה אפשרית לאחר הניתוח. אינני מכיר דרך לשנות זאת. עקרונית לאחר ניתוח פלוירודזיס הסיכון של פנוימוטורקס חוזר באותו הצד פוחת משמעותית. לא כן לגבי הצד השני..
בכל מקרה אין סיבה אמיתית שלא לטוס או לעסוק בפעילות גופנית. הקשר בין אימון גופני לפנוימוטורקס הוא בד"כ לא קיים אף כי בהרמת משקלות יש להקפיד על נשימה נכונה ונשיפה עם פה פתוח בעת המאמץ בשל להקטין את הלחץ בתוך בית החזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה נוספת
חסוי23/01/2017האם ניתן היה להמנע מפגיעה בעצבים?
אז למעשה כן יש סיכון להישנות בהרמת משקולות? אני הרבה פעמים לא נושם מהפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פנוימוטורקס
ד''ר שבתאי ורסנו24/01/2017פגיעה חלקית בעצבים בין צלעיים או פגיעה בהם באמצעות הצלקת שנוצרת הוא דבר שקורה בניתוחים כאלו. לא מקובל לבצעם תחת מיקרוסקופ.
לגבי הרמת משקולות, הדרך הנכונה, גם ללא חזה אויר אבל בוודאי שאם היה כזה, היא לנשוף בעת הדחיקה דרך פה פתוח וללא הפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר !
חסוי24/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)