מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום חזה ובדיקות אחרי דלקת ריאותקובי02/02/2017
שלום לך דר אני קובי בן 35 בריא בדרך כלל ללא שום עבר של בעיות ריאות .לפני שבועיים התחילה לי מחלה של חום שלא יורד ללא שיעול בכלל לאחר כמה ימים הגעתי לרוםאת משפחה לביקורת והיא הפנתה אותי לבדיקות דם וצילום חזה .לאחר התשובות אמרה לי שזה דלקת ריאות למרות שאין סמפטומים ונתנה לי זינאט +אזניל לשבוע .רציתי לשאול לגביי הצילום רשום כך.1תסנין עדין בבסיס הריאה השמאלית
2.חסימה של הסינוס הקוסטו פרני השמאלי. רציתי לשאול אותך מה זה אומר?
ובבדיקת דם הערכים של crp היה במקום בין 0-5 גבוהים מאד 134 רציתי שתגיד לי האם עליי לבדוק משהו נוסף או לעשות משהו כרגע החום כב קצת ירד תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת ריאות
ד''ר שבתאי ורסנו05/02/2017שלום,
תסנין הכוונה לממצא רנטגני שבנוכחות חום ו CRP מוגבר יכול להתאים לדלקת ריאות. סתימת הסינוס הקוסטופרני יכולה להיות ביטוי למעט נוזל בין קרומי הריאה משנית לדלקת הריאות. עלייך כעבור 3 שבועות לבצע צילום ביקורת ולחזור לרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום חזה ובדיקות אחרי דלקת ריאות
קובי06/02/2017תודה על התגובה ד"ר.אחרי שבוע של אנבטיביוטיקה החום ירד לי ויש מדי פעם קצת שיעול האם עד שאני יעשה צילום עוד חודש אתה ממליץ לבדוק עוד דברים בבדיקות דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת ריאות
ד''ר שבתאי ורסנו06/02/2017שלום,
פעל לפי הוראות הרופא/ה שלך. באופן כללי, אם אתה חש בשיפור ניכר אז יש לחזור על צילום כעבור כחודש. אם חלה הרעה חזור מיד לרופא/ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)