ליחה ושיעולים שלא נפסקים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ליחה ושיעולים שלא נפסקים
    דודו
    25/02/2017

אני סובל מאסתמה קרוב ל 10 שנים ,ובן 67 ,פרט לאסתמה אין לי כל מחלות הכל תקין,
    כיום למרות שאין לי קוצר נשימה ,אני מבצע באופן יום יומי תרגילי נשימה בשיטת בוטייקו
    דבר שיוצר לי נשימה טובה ,וקבועה, אך לעומת זאת הליחה +שיעולים באופן קל ממשיכים לתקוף אותי כל יום, ובהליכה חירחורים קלים, כיצד אני יכול לטפל בליחה ובעיקבות זאת בשיעולים, האם ע"י כדורי ארדוטין לאורך זמן כל עוד שיש ליחה , או משהוא אפקטיבי יותר. מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה ושיעולים שלא נפסקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה ושיעול

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/02/2017

שלום,

שיטת בוטיקו אולי משפרת את תחושתך אך היא אינה טיפול ספציפי. עלייך לבצע תפקודי ריאה ובמידה והרושם של הרופא המטפל הוא כי מדובר באסתמה פעילה הרי שיש לתת טיפול מונע במשאף המכיל סטרואידים במינון נמוך-בינוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבדוק זאת

דודו
    28/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו