מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיתוק חלקי של הסרעפת בשתי הצדדים וכן דלקת כרונית בסמפונותרעות27/02/2017
שלום רב
לאחר ביקורת אצל רופא ריאות ולאחר שנשללו אסתמה
נאמר כי יש שיתוק חלקי של שתי הסרעפות וכן יש דלקת כרונית בסמפונות
כחודש מטופלת ברלבר משאף וכרגע הוסיפו זטו ל8ימים וכן ממתינה להתאמת מכשיר bipap שאותו יצטרך להשתמש בלילה ומתי שאצטרך
ענין הסרעפת קשור בפולינרופתיה כול הסיפור התחיל בשל פנומוניה שהיתה בנובמבר ומאז הסיפור
מה דעתך והאם יש מצב שיתוק חלקי בסרעפת עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיתוק סרעפות חלקי
ד''ר שבתאי ורסנו28/02/2017שלום,
מצב הסרעפות תלוי במצב הנוירופתיה, כלומר יש לטפל בסיבה לנוירופתיה, במידת האפשר. לא ברור לי מדוע הטיפול ברלבר?! מה מראים תפקודי הריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרעפת צפצופים דלקת כרונית בסמפונות
רעות28/02/2017
אז ככה חוץ מבעיית הסרעפת יש בעיה של דלקת כרונית בסמפונות שמלווה בצפצופים וקוצר נשימה כבר 3 חודשים וגם כיח ירוק מוגלתי סמיך
בענין הנוירופתיה הומלץ גם שיקום נשימתי וכן ביפאפ בשל שיתוק חלקי של הסרעפת בשתי הצדדים תפקודי ריאות מראים חולשה של שרירי הנשימה
נאמר לי שבשל בעיית הסרעפת שלא מתפקדת טוב יש לי זיהומים חוזרים בריאה
אסתמה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרעפות
ד''ר שבתאי ורסנו28/02/2017שלום,
במידה ובתפקודי ריאה אין מרכיב חסימתי אני לא רואה, על פניו, סיבה למשאף רלבר מה עוד שהחלק הסטרואידי עלול להגדיל סיכון לזהומים. מה שצריך זה פיזוטרפיה אינטנסיבית בעזרת פיזוטרפיסט, מיכשור מתאים לפליטת ליחה או שניהם, טיפול בזהומים כאשר קורים וחיסונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)