שיתוק חלקי של הסרעפת בשתי הצדדים וכן דלקת כרונית בסמפונות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיתוק חלקי של הסרעפת בשתי הצדדים וכן דלקת כרונית בסמפונות
    רעות
    27/02/2017

שלום רב
    לאחר ביקורת אצל רופא ריאות ולאחר שנשללו אסתמה

נאמר כי יש שיתוק חלקי של שתי הסרעפות וכן יש דלקת כרונית בסמפונות
    כחודש מטופלת ברלבר משאף וכרגע הוסיפו זטו ל8ימים וכן ממתינה להתאמת מכשיר bipap שאותו יצטרך להשתמש בלילה ומתי שאצטרך
    ענין הסרעפת קשור בפולינרופתיה כול הסיפור התחיל בשל פנומוניה שהיתה בנובמבר ומאז הסיפור
    מה דעתך והאם יש מצב שיתוק חלקי בסרעפת עובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק סרעפות חלקי

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/02/2017

שלום,

מצב הסרעפות תלוי במצב הנוירופתיה, כלומר יש לטפל בסיבה לנוירופתיה, במידת האפשר. לא ברור לי מדוע הטיפול ברלבר?! מה מראים תפקודי הריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרעפת צפצופים דלקת כרונית בסמפונות

רעות
    28/02/2017

אז ככה חוץ מבעיית הסרעפת יש בעיה של דלקת כרונית בסמפונות שמלווה בצפצופים וקוצר נשימה כבר 3 חודשים וגם כיח ירוק מוגלתי סמיך
    בענין הנוירופתיה הומלץ גם שיקום נשימתי וכן ביפאפ בשל שיתוק חלקי של הסרעפת בשתי הצדדים תפקודי ריאות מראים חולשה של שרירי הנשימה
    נאמר לי שבשל בעיית הסרעפת שלא מתפקדת טוב יש לי זיהומים חוזרים בריאה
    אסתמה שלילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרעפות

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/02/2017

שלום,

במידה ובתפקודי ריאה אין מרכיב חסימתי אני לא רואה, על פניו, סיבה למשאף רלבר מה עוד שהחלק הסטרואידי עלול להגדיל סיכון לזהומים. מה שצריך זה פיזוטרפיה אינטנסיבית בעזרת פיזוטרפיסט, מיכשור מתאים לפליטת ליחה או שניהם, טיפול בזהומים כאשר קורים וחיסונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו