קשיי נשימה ובדיקת מטכולין

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה ובדיקת מטכולין
    ליאת
    28/02/2017

שלום!
    כל שנה כשאני חולה אני סובלת מקשיי נשימה. הרופאה המליצה לי לעשות בדיקת מטכולין כדי לבדוק אם יש לי אסטמה. הבדיקה יצאה שלילית. מה זה אומר שאין לי אסטמה? יש מצב שיצא שלילי ובכל זאת יש לי אסטמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטאכולין שלילי

ד''ר שבתאי ורסנו
    01/03/2017

שלום,

מטאכולין שלילי למעשה שולל אסתמה בעקר במידה ובוצע בתקופה של סימפטומים. אם תקופת קשיי הנשימה שלך לא מלווה בתחושת חולי של הצטננות או חום וכיו' ב אזי מומלץ לבצע את תגר המטאכולין בתקופה זו, כמובן במידה ותפקוד הריאות הפשוט לא מתאים לאסתמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטאכולין שלילי

ליאת
    01/03/2017

שלום!
    בזמן שביצעתי את הבדיקה אכן סבלתי מקוצר נשימה וכפי שציינתי המטכולין יצא שלילי. אז זה אומר שאין לי אסתמה? שהכל תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטאכולין

ד''ר שבתאי ורסנו
    02/03/2017

באופן פרקטי זה אכן שולל אסתמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו