חולשה ומאמץ בהליכה בעת התגברות חירחורים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חולשה ומאמץ בהליכה בעת התגברות חירחורים
    דודו
    15/03/2017

אני 67 אין לי כל מחלות פרט לאסתמה ,C.T ריאות תקינים לא מעשן, מדוע כאשר האסתמה תוקפת אותי כתוצאה מליחה שנוצרת ושיעולים מאוד קשים והתגברות החירחורים, כשאני יושב אני עדיין רגוע אך כאשר אני הולך אני מרגיש חולשה קשה ובקושי אני מחזיק מעמד כבר בצעדים הראשונים ,לאחר ההליכה כשאני יושב החולשה עוברת והחירחורים נחלשים, מדוע בהליכה החולשה כל כך מתגברת, כאשר עדיין אני לא מרגיש קוצר נשימה
    אני לוקח סימבקורט 320 פעמיים ביום ,וזה בכלל לא עוזר לי בטיפול באסתמה אני לא מרגיש שם רגיעה ,מה ניתן לעשות עוד לשיפור האסתמה ?
    שיעולים קשים תוקפים אותי כל הזמן כתוצאה מליחה שקופה שלא מפסיקה וחירחורים כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה.

ד''ר שבתאי ורסנו
    21/03/2017

שלום,
    מדבריך לא ברורה הסיבה לחולשה וגם לא מידת החומרה של האסתמה שלך.ץ מציע לך לבצע תפקודי ריאה להערכה אוביקטיבית של המחלה ולהבדק גם על ידי רופא ריאות. לחולשה תתכנה סיבות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו