ברונכיט ממושך או אסתמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיט ממושך או אסתמה
    איילת
    23/04/2017

שלום רב.
    בשלושת החודשים האחרונים אני לא מפסיקה להשתעל.
    בפעם הראשונה רופא המשפחה אמר שיש לי צפצופים ולכן מדובר בברונכיט - הטיפול אנטיביוטיקה זינט.
    לאחר שלושה שבועות חזר לי שוב השיעול. שוב הלכתי לרופא והוא נתן לי שוב זינט.בפעם השלישית שחזר לי השיעול הלכתי לרופאה אחרת והיא שלחה אותי לעשות צילום חזה שבו נתגלתה דלקת ריאות- במקרה הזה נתנו לי גם רוליד וגם זינט.
    חודש עבר ועכשיו שוב חזר לי השיעול. הפעם הלכתי מיד לרופאה והיא הפנתה אותי שוב לצילום חזה,הפנתה אותי לרופא ריאות ונתנה לי רוליד.
    לדבריה יתכן ומדובר באסטמה.
    בעוד מס ימים אני אלך לרופא ריאות ומחר אלך לעשות צילום.
    שאלתי היא מדוע העניין שב וחוזר אלי כל פעם? כיצד ניתן להימנע ממצב כזה ומה הטיפול הכי יעיל?
    מה ההבדל בין אסתמה וברוכיט?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט ממושך או אסתמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט?

ד''ר שבתאי ורסנו
    25/04/2017

לדעתי אינך מאובחנת עדיין. קחי אל רופא הריאות את כל הצילומים, עמדי על כך שיבצעו תפקודי ריאה. אבחנה של אסתמה דורשת בין היתר תפקודי ריאה. ברונכיט הכוונה לדלקת של הסימפונות שלא על רקע אסתמטי (זהום, עישון ועוד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו