התקף חזק- אין שיפור עם טיפול תרופתי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• התקף חזק- אין שיפור עם טיפול תרופתי
    הדס
    29/05/2017

הי, אני סובלת מאסתמה מגיל שנתיים. מטופלת עם סרטייד קבוע וככה שנים יציבה... בחודשיים האחרונים התפרץ לי התקף שכולל מיון, סטרואידים (אפילו אפיזודה של אורטיקריה על כל הגוף), זריקות ואני לא מצליחה להתאזן. נתנו לי (מומחה אלרגיה)טלפסט (עד 4 פעמים ביום) וכל פעם שמחמיר גם פרדניזון (אינהלציות כמובן גם עם אירובנו/בודיקורט). אני מרגישה שאין לי חיים! כל התרופות האלו ועדיין בקושי נושמת. האם שווה להחליף משאף? המליצן על פוסטר... מה ההבדל מסרטייד? בכלל אשמח לכל המלצה כי אני במצוקה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה במצוקה

ד''ר שבתאי ורסנו
    30/05/2017

שלום,

במצבך את צריכה להיבדק ולהתייעץ עם מומחה בנושא. לא ניתן לתת עצות במצב כזה מבלי להיבדק, לשוחח על התלונות שלך, על החשיפות שלך, ולבצע תפקודי ריאות. יש היום לטיפול באסתמה יותר מעשרים משאפים שונים, חלקם שונים טכנית וחלקם שונים בתרופה עצמה, וחלקם בגודל החלקיקים (כמו פוסטר למשל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו