הרגשה של אוויר בצלעות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הרגשה של אוויר בצלעות
    איתמר
    25/06/2017

שלום, בן 22 ברקע יש לי פסוריאזיס, קרוהן, ודלקת מפרקים בעמוד השדרה- SPONDYLITIS.
    בחצי שנה האחרונה אני מרגיש הרגשה של אוויר בשני הצדדים של הצלעות, מין כאבים כאלה לא נעימים והם מתגברים בנשימה עמוקה וגם בהוצאת אוויר החוצה ובנוסף שמתי לב שמתגברים במאמץ למשל בעליית מדרגות וכדומה.
    הכאבים האלה לא קבועים והם באים מדיי פעם.
    כשחיפשתי באינטרנט את החיפוש "הרגשה של אוויר בצלעות" זה הגיע לי למושג "חזה אוויר".
    כמו כן כבר שנתיים בערך אני מרגיש לא מעט פעמים שאני צריך לקחת נשימה עמוקה ולפעמים הצורך בנשימה עמוקה הוא במשך יום שלם אם התאמצתי באופן פיזי באותו יום.
    1. האם ההרגשה שאני מתאר של אוויר בצלעות יכול להיות קשור לחזה אוויר? גם בהתחשב ברקע של מה שיש לי, וגם בלי קשר. אם אין קשר לחזה אוויר, אז לאיזה כיוון זה יכול להיות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה של אוויר בצלעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוויר בצלעות

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/06/2017

שלום,

זהו תיאור שלא מוכר לי. ייתכן אוויר בדופן בית החזה שניתן להרגיש בו כשממששים את האזור וחשים כמו שהולכים על שלג. הסיבה לכך היא בד"כ פינצ'ור של הריאה/חזה אוויר. אתה מדבר על תחושה ממושכת וזה לא מתאים. כאבי צלעות או דופן החזה ייתכנו מסיבות שונות ולכן עלייך להיבדק פיזית + ראיון מדוקדק ולפיו השלמת בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו