קשיי נשימה כחודש וחצי

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה כחודש וחצי
    שלי מ
    26/07/2017

שלום רב דר לאחרונה יש לי קשיי נשימה ביצעתי מס בדיקות אקו לב תקין צילום חזה תקין תפקודי ריאות תקין יש לציין שאני סובלת מאף חסום ובדרך כלל נושמת לאחרונה מהפה אבל נשימות כבדות ציצי לשאול האם למרות תפקודי ריאות תקין עלול להיות אסטמה ברקע בגיל 30 פתאום רוצה לציין גם שאיני אסמטית ולקחתי לה משאף ונטולין שטיפה לצורך בדיקה לוודא אם יש הקלה ואכן הייתה הקלה מה הסבירות שתפקידי ריאות תקין ויש עדיין בעיה בריאות כגון אסטמה האם יש בדיקה שעלי לעשות מלבד הבדיקות הנוכחיות שביצעתי בכדי לשלוש בעיה בריאות תודה רבה רבה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה כחודש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/07/2017

תפקוד ריאה תקין אינו שולל אסתמה. אם עולה חשד קליני לאסתמה על ידי הרופא המטפל, והתפקוד תקין, הוא צריך לשלוח אותך למבחן תגר כמו למשל תגר מטכולין שמבוצע במכון ריאות, לרוב של בית חולים. אסתמה בחלק מהמקרים הולכת יחד עם נזלת אלרגית (ואף חסום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

שיראל
    28/07/2017

דר ראשית תודה על המענה הרופא משפחה אמר לי שזה פסיכולוגי מאחר ואני אדם לחוץ אני כן רוצה לומר לך שכל הסימנים מעידים על אסטמה גם היום היה לי קוצר נשימה קשה כמעט עילפון ורק לאחר לקיחת ונטולין הייתה הקלה אז תודה על המענה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו