מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר בדיקת סיטי ריאות מודאגת נוראשיראל14/09/2017
שלום רב דר לאחרונה חלו קשיי נשימה ביצעתי תפקודי ריאות צילום חזה אקו לב בדיקת מאמץ הכל יצא תקין בבדיקת תגר יצא תשובה חיובית ב8 מיליגרם לאחר בדיקה של רופא ריאות מומחה אמר שיש אסתמה סמויה אל כעת ביצעתי סיטי בפיענוח רשום שיש פרנכימת הריאות - אמפיזמה , שינויים פיברוטים קלים בפסגות . סירחה בבסיס ריאה ימין כל היתר תקין בסיכום רשום אמפיזמה הלכתי מבוהלת לרופא ריאות מנהל יחידה בקפלן שאמר אין שום עדות לאנפיזמה אני כבר לא יודעת מה לעשות מודאגת נורא ידוע לי שזו מחלת ריאות קשה למי עלי להאמין ? לתשובתך אודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת
ד''ר שבתאי ורסנו15/09/2017שלום,
לא ציינת את גילך והאם עישנת במהלך חייך וכמה.
יש צורך לבחון היטב את צילומי ה CT ולהעריך עד כמה השינויים האמפיזמטיים נרחבים ובנוסף לבצע תפקוד ריאות מלא שכולל גם את כושר הדיפוזיה הריאתית וייתן מושג עד כמה קיימת אמפיזמה בעלת חשיבות קלינית, אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת סיטי
שיראל15/09/2017שלום רב דר אני בת שלושים אינני מעשנת אולי חטאתי בסיגריה או שתיים במהלך חיי ביצעתי מס בדיקות תפקודי ריאות שיצא תקין אקו לב ובדיקת מאמץ שיצא תקין צילום חזה מס פעמים שלא הייתה התרשמות לאנפיזמה רופאת ריאות התרשמה שיש אזורים עם ניפוח יתר אך לא הרחיבה בדבריה בבדיקת סיטי הפיענוח שיש ורופא ריאות מומחה מנהל יחידה בקפלן אומר שאין שום עדות אציין רק שבדיקת תגר תשובה חיובית ב8 מיליגרם יש לי קשיי נשימה לא אשקר אך מוטרדת נורא מתשובת הסיטי איך יתכן שיש לי דבר כזה תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודאגת
ד''ר שבתאי ורסנו18/09/2017אם כך אין לך סיבה לחשוב על אמפיזמה. בכל מקרה התשובה הקודמת שלי עומדת בעינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)