שינויים פיברוטיים וכרוניים בבדיקת mri

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שינויים פיברוטיים וכרוניים בבדיקת mri
    יואל
    24/09/2017

אני בן 36 סהכ בריא.
    עשיתי לאחרונה בעקבות תאונת דרכים MRI עמוד שדרה צווארי ומה שמוזר זה הממצאים לא קשורים לצוואר אלא לריאות...
    אני בלחץ מטורף ואין בכללית תור לרופא ריאות בחודשים הקרובים ואין לי אמצעים כלכליים להשקיע ברופא פרטי כרגע.
    רשום לי ככה:״בפסגות הריאה נראים שינויים ככל הנראה פיברוטים וכרוניים אך רושם למלאות קלה בולטת יותר באיזור הפסגה הימנית האחורית וצלע הראשונה באספקט האחורי יתכן וכל הדבר קשור לשינויים ריאתיים כרוניים״.הרדיולוג הוסיף שמומלץ לשקול Ct חזה.
    אני פשוט בלחץ ובהלם אני לא מעשן ולא עישנתי(אך נחשפתי להמון סביבה של מעשנים בשנים קודמות במקומות בילוי על בסיס של פעם פעמיים בשבוע),אני רזה 64 ק״ג עם גובה של 1.86 סמ ולא מבין מאיפה יש לי את זה ומה זה אומר בדיוק.מה זה אומר מה אפשר לעשות עם זה?זה מסוכן?נדער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/09/2017

שלום,

במידה ורופא ריאות איננו זמין, התייעץ עם רופא המשפחה לגבי הצורך ב CT. הממצאים המתוארים בצילום אינם ספציפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו