צילום חזה האם אפשר להסתמך עליו

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צילום חזה האם אפשר להסתמך עליו
    רינת
    09/10/2017

שלום רב...אשמח למענה...האם צילום חזה רגיל יכול לתת סמן קטן אם משהו לא תקין בריאות? אני עשיתי צילום חזה כי היה לי טרומבופלביטיס שטחי בשד..הצילום יצא תקין לגמרי וכך גם הסונר שדיים... בת 32 וכן מעשנת לצערי...אני לא סובלת משיעול או קוצר נשימה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום חזה

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/10/2017

שלום,

צילום חזה סטנדרטי/פשוט הוא הצילום הבסיסי להערכה ראשונה של הריאות. במידה והוא תקין אך לרופא המטפל יש עדיין חשד לבעיה ריאתית (תלונות, נסיבות וכיו,ב) הוא יכול להשלים את הערכת מצב הריאות/כלי דם בבדיקות הדמיה יותר ספציפיות או יותר רגישות כגון CT חזה, מיפוי ריאות ועוד. הדבר נתון לשיקולו של הרופא המטפל/המומחה בשטח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם במקרה שלי אפשר להסתמך על צילום חזה?

רינת
    10/10/2017

האם תסמונת מונדור טרומבופלביטיס בשד מעיד על משהו בריאות חלילה? אני קראתי את זה והתעקשתי על צילום חזה...אין לי תלונות אחרות כמו שיעול או קוצר נשימה.. הצילום יצא תקין לחלוטין...תודה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו