מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מטופלת רק בונטולין במקרי קוצר נשימהד``ר שבתאי ורסנו23/10/2017
שלום ד"ר
אובחנתי כאסתמטית לפני כ 15 שנה
מטופלת רק בונטולין במקרי קוצר נשימה
סימביקורט למניעה היה לי לא טוב, גרם לי לצרידות.
לאחרונה חווה ריבוי מקרי מצוקה נשימתית.
בתוצאות הבדיקה לא כתוב אסתמה. האם גורם הפיך משמע שאפשר להחלים ממנה?
אשמח לעזרה בהבנת דברי הרופא המפענח.
תודה רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה?
ד''ר שבתאי ורסנו23/10/2017שלום,
אם את מעל גיל 19 הרי שהיחס FEV1/FVC הוא תקין לגילך ולא מעיד על חסימה. במקרה כזה ה"שיפור, בערך של FEV1 יכול להיות משני לביצוע משופר באספקט הטכני שלו ולא מעיד בהכרח על חסימה אמיתית. היייתי חוזר על התפקוד הספירומטרי ומסביר לך שהביצוע חייב בלהיות אופטימלי לשם הסקת מסקנות נכונות (שאיפה מקסימלית לפני נשיפה מקסימאלית עד הסוף).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר וסרנו
סמדר23/10/2017אתה מתכוון שאין עדות כלל להפרעה נשימתית?
אני חווה קשיי נשימה, צפצופים, ליחה, שיעולים.
בבדיקה סוף הנשיפה היה שיעול, וחזרו על זה אחרי הסבר קצר. ואחרי המרחיבים יכולתי לנשוף טוב יותר. אחרי המרחיבים גם נפלטה הרבה ליחה. אשמח לדעתך שוב. אני בת 58, 120 ק"ג לצערי הרב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)