מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפי אסטמה פתאומיים שמלווים באלרגיהא07/11/2017
היי. בשבועות האחרונים אני חווה התקפי אסטמה שמלווים להתקפי האלרגיה.
אני בן 29 ומאז ומתמיד היו לי התקפי אלרגיה בעונות המעבר, בקור או בחשיפה לאבק שכוללים רק התעטשות בלתי פוסקת בלבד. התקפי ההתעטשות היו מאוד תכופים.
ב-2 ההתקפים האחרונים התקפי ההתעטשות מלווים גם התקפי אסטמה וחוסר נשימה עד כדי חוסר יכולת לישון..יש סיבה שפתאום הופיעו לי גם התקפי האסטמה? זה מעולם לא היה לי.
אומרים לי שזה בגלל הדירה שאני מתגורר בה כרגע שהיה בה עובש כמה ימים שניקיתי אותו עם חומרים מתאימים. אבל הענין שאני מתגורר בה שנתיים וגם בדירה הקודמת היה אבק ועובש ולפני כן גרתי גם בבאר שבע שהיה המון אבק וגם 3 שנים צבא במקום מאובק מאוד ולא היו לי התקפים..מה יכולה להיות הסיבה שזה תקף אותי פתאום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפים פתאומיים
ד''ר שבתאי ורסנו07/11/2017שלום,
יכולות להיות סיבות רבות להחמרת אסתמה, כולל אלרגנים סביבתיים כגון עובשים, חומרי ניקוי ועוד. לא תמיד אפשר להסביר מדוע מהלך האסתמה משתנה. מעבר לסילוק/הימנעות מאלרגנים פוטנציאליים בסביבתך אתה צריך לקבל טיפול מונע (מעבר לונטולין או אינהלציות). ממליץ שתיבדק על ידי רופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)