נזלת אלרגית ואסתמה וצפצופים בריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית ואסתמה וצפצופים בריאות
    סאם
    26/12/2017

שלום,
    כבר שנה שאני סובלת מנזלת אלרגית וציפצופים בריאות.
    אובחנתי עם אלרגית לקרדית אבק ולעוד מספר גורמים.
    ניתנו לי טיפולים לנזלת בלבד כולל כדור אנטי הסטמיני ותרסיס אף סטרודיאלי שעוזרים באופן חלקי בלבד ואני ממשיכה לסבול מגודש באף ונזלת שגורמת לי לסבל רב.
    לפני שבוע רופא משפחה הקשיב לריאות ושמע ציפצופים והחליט שיש לי דלקת בסימפונות ושאל על אסתמה, רשם משאף "רלבר" אך עדין לא התחלתי לטפל.
    היום הייתי אצלו שוב וביקשתי בדיקות לריאות, עשיתי רנטגן ובעוד שבועיים תפקוד ריאה ותור לרופא ריאות. רק היום מצאתי אינפורמציה המדברת על הקשר בין נזלת אלרגית ואסתמה .
    האם דלקת של הסימפונות יכולה להעיד גם על אסתמה?
    מה הן דרכי הטיפול במצב כזה?
    האם המשאף "רלבר" מתאים ?
    לפי קריאה אני מבינה שבמקרה שיש קשר בין הנזלת לאסתמה יש טיפול שונה.
    עד התור לרופא עוד שבועיים לא לטפל ?
    אני פשוט במצב שאני סובלת מזה כבר המון זמן , אשמח לכל עזרה בעניין. תודה רבה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה?

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/12/2017

שלום,

אסתמה משולבת הרבה פעמים עם נזלת כרונית אלרגית. מציע שלא תתחילי טיפול עד לאבחנה שתכלול תפקודי ריאה, הערכה אלרגית וכו'. רצוי להיוועץ ברופא מומחה מכוון שהטיול יכול ללוות אותך לשנים רבות ולכן יש לוודא את האבחנה לפני כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו