פרוט נתוני - המשך שאלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• פרוט נתוני - המשך שאלה
    אסנת
    27/12/2017

לאחר פרוט נתוני מעניין תגובתך. והמון תודה: ובכן:
    אני אישה בת 63. גובה. 157. משקל: 72.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוט נתוני - המשך שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן הליכה.

ד''ר שבתאי ורסנו
    31/12/2017

שלום,

את הנתונים האלו את צריכה להעביר למכון בו נבדקת כדי שיעשו את החישובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר בעיני הדבר..

אסנת
    01/01/2018

במכון נתנו לי את הדף עם הפרוט ואמרו שאמסור את זה לרופא ריאות והוא כבר יגיד לך לפי התוצאה מה מצבך. אז צילמתי לך את התוצאה והינך רופא ריאות ואתה אומר לי שהמכון יחשב לי וכו'??? לא ברור לי מה קורה כאן. האם לפי צילום הנתונים ששלחתי לך אתה לא יכול לדעת או לכתוב לי מה דעתך עליו מה גם שמסרתי לך את הנתונים עלי: משקל גובה וכו'.?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחן הליכה

ד''ר שבתאי ורסנו
    01/01/2018

חישוב הערך הצפוי לפי נתונייך האישיים! צריך להיעשות על ידי משוואה שנמצאת במכוני הריאה. אולי המכון בו בצעת לא מודע לכך... בכל מקרה זהו לא תפקידי או תפקידו של הרופא האישי שלך.

כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו