לחה סמיכה בצבע צהוב

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• לחה סמיכה בצבע צהוב
    ביבס יהודה
    09/01/2018

מזה תקופה של כחודשיים אני סובל משיעול עם ליחה סמיכה בצבע צהוב .ברצוני לציין שאני מטופל במשאב RELVAR (שאיפה 1 ביום בבוקר ).עשיתי צילום ראות הצילום יצא נקי .הזמנתי תור לרופא ראות וסיפרתי לו על השיעול בנוסף לזה עשיתי בדיקת תפקוד ראה וזה יצא יחסית טוב . הרופא שאל אותי אם יש לי צרבת אמרתי לו אן לי צרבת .ואז הוא אמר לי אני אתן לך תרופה על מנת להקל את השיעול .ברצוני להוסיף שאין לי הרבה פעמים ביום את השיעול אולי 3 עד 5 פעמים ביום .בסוף הוא נתן לי נקסיום 40 כדור אחד ביום .שאני קורא את העלון אני רואה למי מיועדת התרופה אני רואה שכל העלון מדבר רק לחולי קיבה או כיב קיבה .ואני לא סובל מזה . ולכן ברצוני לקבל יעוץ האים זה מתאים לי את התרופה או שיש תרופה אחרת לקחת .בתודה

9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחה סמיכה בצבע צהוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקסיום

ד''ר שבתאי ורסנו
    10/01/2018

שלום,
    לעיתים שיעול נובע מעליית חומצה לוושט (גם ללא תחושת צרבת) זו כנראה הסיבה שקבלת את הטיפול. סיבה נוספת יכולה להיות נזלת שיורדת אחורה אל תוך הגרון ואז הטיפול הוא בתרסיס לאף. בליחה צהובה הייתי ממליץ לבצע גם תרבית ליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו