כאב פלאוריטי עז נוזל דו״צ יותר משמאל

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאב פלאוריטי עז נוזל דו״צ יותר משמאל
    אייל
    26/02/2018

שלום אני בן 38ברצוני לשאול סובל מכאב עכאבים עזיםתפליט פלאולרי דו״צ יותר משמאל בכמות קטנה עשה את כל בדיקות הדם תקינות וגם אקו לב תקין וגם צל״ח ששלל pe רמת הcr העידה על זיהום אני כבר אחרי הטיפול ( אזניל) 9 ימים ואין שיפור משמעותי כמה זמן זה לוקח על מנת להתרפא ומה קורה עם הנוזל האם נעלם לבד ?? אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב פלויריטי

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/02/2018

שלום,

התגובה והמהלך בהתאם לסיבת הופעת הנוזל והכאב. במקרה שלך להבנתי הסיבה לא ידועה, כך שהמהלך הצפוי לא ברור ורק הזמן יגיד. באופן כללי מצב לאחר גירוי של קרום הריאה- פלוירה מאופיין בכאבים הנמשכים שבועות/חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפליט פלאורלי

אייל
    27/02/2018

היום החום עלה 38.4 יש מצב שהאזניל לא הספיק אני עדיין מרגיש כשאני לוקח נשימה עמוקה מרגיש כאבים בגב עליון על מה זה מעיד. למרות שיש שיפור קטן בלקיחת נשימה עמוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב פלוירלי

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/02/2018

שלום,

אפם החום עלה עלייך לפנות לרופא שמטפל בך מתחילת המחלה, לבדיקה והחלטה על המשך הברור. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו